Deprecated: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in /data/sites/web/studieadresnl/subsites/studieadres.nl/code/studieadres/19.3/template.inc on line 499
Rijksuniversiteit Groningen - Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen

Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen

De Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen is een groeiende faculteit met een open karakter en korte lijnen tussen staf en studenten.

Er zijn vier basiseenheden: Culturele Geografie, Demografie, Economische Geografie en Planologie, samen verzorgen zij het onderwijs en onderzoek. De onderzoeksthema's van de Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen zijn welzijn, innovatie en ruimtelijke transformatie. De missie van onze faculteit is om onderzoek te leveren dat toonaangevend, onderscheidend en beleidsrelevant is voor deze onderwerpen die zo belangrijk zijn voor de hedendaagse maatschappij. Met twee bachelor- en acht masteropleidingen biedt de faculteit brede studiemogelijkheden binnen het vakgebied aan ongeveer 900 studenten. De Groningse faculteit is de enige zelfstandige faculteit Ruimtelijke Wetenschappen in Nederland.

studentaantallen

man: 617 vrouw: 285

Contact

E :
T : 050-3633895/
W : http://www.rug.nl/frw/

bezoekadres

Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen
Landleven 1
9747 AD Groningen

postadres

Faculteit Ruimtelijke Wetenschappen